Thursday, 14 June 2012

EXAM

keputusan mid year exam hampeh, satu fail rasa macam nak re-take exam balik je. harap dapat no. atas sepuluh lah ye, ermm, sekarang math aku dah rasa susah, masa ujian satu dulu perghh dapt 70% now turun banyak gila 39%, memang susah lah kan, lagi satu mark dah lulus, SH*T!! paper one math yang cikgu mat zain buat susah, tapi paper two boleh skor. lol. tapi still failed, nak buat macam mana, setiap apa yang kita buat mesti ada rintangan yang mendatang, so redha dan berserah je dekat Allah yang maha adil :)
sampai sini je lah, Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment