Monday, 26 December 2011

Sorangsorang

Duduk rumah sorang2 niy boring jugak kan, keje aku kat rumah just tengok TV online, itu je lah keje aku,
BORINGBORINGBORINGBORING!

Friday, 23 December 2011

Assalamualaikum & salam sejahtera

Back To School,


Sebenarnya aku tak saba nak sekolah, bukan ape tak saba jumpe kawan2 lah kate kan, tahun depan aku kene turun kelas d'sebabkan thun ni aku dapat keputusan yg gila TERUK, 3 gagal toooh. Tahun depan aku nak buat sehabis baik, Insyallah ..*sampai sini je lah, aku tak de idea nak tulis apeape*