Sunday, 1 July 2012

Alhamdulillah

Ya ALLAH, aku sangat bersyukur sebab dapat no 1 dalam peperiksaan petengahan tahun, tapi gred dia kurang memuas kan, tapi aku yakin peperiksaan yang akan datang aku akan buat yang The Best!! CHAIYOK CHAIYOKKKKKKKKKKKKKKKKK.

Thursday, 14 June 2012

EXAM

keputusan mid year exam hampeh, satu fail rasa macam nak re-take exam balik je. harap dapat no. atas sepuluh lah ye, ermm, sekarang math aku dah rasa susah, masa ujian satu dulu perghh dapt 70% now turun banyak gila 39%, memang susah lah kan, lagi satu mark dah lulus, SH*T!! paper one math yang cikgu mat zain buat susah, tapi paper two boleh skor. lol. tapi still failed, nak buat macam mana, setiap apa yang kita buat mesti ada rintangan yang mendatang, so redha dan berserah je dekat Allah yang maha adil :)
sampai sini je lah, Assalamualaikum.

Friday, 1 June 2012

Lady first.

kawan adalah penting untuk semua orang, okay aku sayang depa ni, tapi .. kawan yang paling-paling rapat dengan aku dah pindah, sedih tu memang sedih tapi kalau dia free dia balik Manjung, so best lah kan.  mereka dalam gambo ni memang comel, tapi aku tak. :>

Thursday, 31 May 2012

LOL

gambar ni memang tak ohsemmmmmm macam you all, okay i know that, i tak reti nak buat muka comel, so inilah jadinya, btw this is the day when i meet my lovely prince <3