Thursday, 31 May 2012

LOL

gambar ni memang tak ohsemmmmmm macam you all, okay i know that, i tak reti nak buat muka comel, so inilah jadinya, btw this is the day when i meet my lovely prince <3

Tuesday, 22 May 2012

Tenkiu

Adina, thanks eh sebab tukarkan lagu untuk Blog kite, awak baik. dan saya sayang awak <3

Monday, 21 May 2012

Mid year EXAM !!

Harini hari yang ke-3 exam,  BI paper two, Math paper two and Math paper one harini, Hope senang, kalau susah hampeh le. tadi baru je study math, sebab ade bab tu tak faham, pening kepala aku dibuatnya, Ya Allah, senangkan lah ujian tu, mesti garu kepala punya lah, dan sesi tiru meniru nanti, LOL >.<

Sunday, 20 May 2012

Demam

Ya Allah, sihat kan lah aku ya Allah, dan kuatkanlah aku untuk menjawab exam harini :'(

Saturday, 19 May 2012

Hari Guru 2012

*Dah lama tak update blog.*
sebenarnya nak cerita pasal hari guru, memang best gila lah cerita dia, sambil sambil tu ada jugak bagi aku bunga, wauu teharunya, thanks, tapi aku pulang kan bunga tu balik sebab takut ada orang tu jeles. btw aku nak tunjuk gambar yang kiteorng tangkap, maaf lah gamabar ni tak edit, malas, takda mood sebenarnya -.-


Dengan Besties, DILA, masa ni kat dalam dewan best owwww.



2Gemilang punya geng. aku sayang korang.



sebelah aku ni Wawa, dia cun kut. ramai budak laki pandang dia and than terus terpikat. LOL. ^^




Bergambar dengan cikgu sejarah kiteorng yang telah disandang sebagai guru paling 'sporting' dan 'hot'. tak sangka okay :')



Hadiah hari guru <3