Saturday, 19 May 2012

Hari Guru 2012

*Dah lama tak update blog.*
sebenarnya nak cerita pasal hari guru, memang best gila lah cerita dia, sambil sambil tu ada jugak bagi aku bunga, wauu teharunya, thanks, tapi aku pulang kan bunga tu balik sebab takut ada orang tu jeles. btw aku nak tunjuk gambar yang kiteorng tangkap, maaf lah gamabar ni tak edit, malas, takda mood sebenarnya -.-


Dengan Besties, DILA, masa ni kat dalam dewan best owwww.



2Gemilang punya geng. aku sayang korang.



sebelah aku ni Wawa, dia cun kut. ramai budak laki pandang dia and than terus terpikat. LOL. ^^




Bergambar dengan cikgu sejarah kiteorng yang telah disandang sebagai guru paling 'sporting' dan 'hot'. tak sangka okay :')



Hadiah hari guru <3

No comments:

Post a Comment